Suomen Mieskuoroliittos Vinterdagar i Tusby 9.3.2019 (artikel på finska)

Suomen Mieskuoroliiton seuraavat Talvipäivät järjestetään Tuusulan Gustavelundissa maaliskuussa. Pääpäivänä on lauantai 9.3.2019. Mieskuoroseminaarissa klo 12.30 alkaen paneudutaan hyvinvointiteemaan ”Laulava mies – hyvinvoiva mies”. Alustukset peilaavat mieskuorojen hyväätekevää vaikutusta ja antavat samalla keinoja laajempaan paikalliseen näkyvyyteen ja sitä kautta uusien laulajien rekrytointiin. Tapahtuma on avoin kaikille mieskuoroaktiiveille, laulajille ja aveceille, myös muille kuin Suomen Mieskuoroliiton jäsenille.

Seminaarissa käsitellään seuraavanlaisia aiheita alustusten ja keskustelun kautta hyviä käytänteitä jakaen:
– Miten mieskuorot voisivat omalla alueellaan jakaa hyvinvointia ja toimia toisten miesten hyväksi? (Joonas Kekkonen, Miessakit ry)
– Isä-lapsi-muskaritoiminta (Joensuun Mieslaulajat)
– Mieskuoron arvot ja niiden toteutus käytännössä (Uudenkaupungin Laulu-Veikot)
– Opintokeskus Siviksen aikuiskoulutustuen hyödyntäminen mieskuorojen toiminnassa (OK Sivis)
– Suomen Mieskuoroliiton uuden Serenadeja-nuottikokoelman julkaisu

Talvipäivien mieskuorokonsertissa Tuusulan kirkossa klo 19 kuullaan Suomen Mieskuoroliiton edustuskuoro Liiton Miehiä Paavo Hyökin johdolla, ja konsertin ohjelmassa on luvassa myös paikallisväriä Tuusulan Mieslaulajien muodossa. Kaikki tapahtuman osallistujat yhdistävät voimansa konsertin suurkuoronumeroissa:
– Armas Järnefelt: Pois meni merehen päivä
– Leevi Madetoja: Hän kulkevi kuin yli kukkien
– Jean Sibelius: Finlandia-hymni

Konsertin jälkeen palataan Gustavelundiin jatkamaan iltaa illallisen merkeissä.

Tapahtuman osallistumismaksu on 99 euroa/henkilö sisältäen lauantaina 9.3.2019 mieskuoroseminaarin ja liittokokouksen, mieskuorokonsertin sekä lounas- ja illallisruokailut. Tapahtuman ilmoittautuminen päättyy 31.1.2019. Ilmoittautumiset voi tehdä joko kuoro- tai henkilökohtaisesti sähköisellä lomakkeella: https://goo.gl/forms/I3jsbC02g4y4IJ9G2

Lisätietoja: www.mieskuoro.fi/talvipaivat2019/